Hoe werkt de Botanibox?

Werking

De Botanibox maakt gebruik van een lagedruk Aeroponisch kweeksysteem. Dit zorgt voor 30% snellere groei en gebruikt 90% minder water vergeleken met bodemteelt.

Door de snelle groei kun jij jezelf voorzien van ongeveer 60 kilogram groenten per jaar. Dit is voldoende om 4 van de 7 dagen per week zelfvoorzienend te eten, en dit alleen al met één Botanibox.

De Botanibox is voorzien van 27 verschillende groeivakken dit biedt de mogelijkheid om 27 verschillende soorten groenten/fruit per keer te kweken.

Het is mogelijk om jaarlijks 10 cyclussen te kweken. Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden, dus wees creatief!

App-gestuurde klimaatregeling

De Botanibox wordt met wifi aangestuurd en is digitaal bestuurbaar door middel van een app, dit zorgt ervoor dat de planten automatisch voorzien worden van de juiste voedingsstoffen, juiste hoeveelheid water en licht. (optioneel: Een technische oplossing om niet afhankelijk te zijn van een bepaald Wifi netwerk)

Bij Botanibox gebruiken we cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en om je de meest smakelijke advertenties te serveren. En we beloven dat onze cookies niet kruimelen!